Fundația Florina Manea susține performanța sportivă: Bursă financiară pentru David Ștefan

Fundația Florina Manea – DREPTUL DE A VISA anunță, cu bucurie, acordarea unei burse de 3500 de Euro tânărului sportiv David Ștefan, pentru a-și susține participarea la Campionatul Național de Karting. Această bursă marchează un pas crucial în sprijinirea talentelor emergente și promovarea excelenței în sport, oferind copiilor și tinerilor cu resurse financiare limitate șansa de a-și urma visele și de a excela!

„Suntem extrem de încântați să îl sprijinim pe David în această etapă crucială a carierei sale. Fundația noastră crede cu tărie în puterea sportului de a transforma vieți și de a inspira tinerii să își urmeze visurile. David este un exemplu de dedicare și pasiune, iar noi suntem onorați să contribuim la succesul său”, a declarat Președintele Fundației Florina Manea – DREPTUL DE A VISA, Florina Manea.

David Ștefan, beneficiarul bursei, a exprimat cu recunoștință: „Această bursă înseamnă foarte mult pentru mine și reprezintă o șansă uriașă de a-mi continua parcursul în karting. Fără acest sprijin, ar fi fost foarte dificil să particip la Campionatul Național de Karting. Mulțumesc din suflet Fundației Florina Manea pentru că a crezut în mine și mi-a oferit oportunitatea de a-mi urma visul.”

Fundația Florina Manea este dedicată susținerii și promovării tinerelor talente din diverse domenii, cu un accent deosebit pe educație și sport. Prin inițiative precum această bursă, fundația își propune să creeze oportunități reale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți mai bune.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Fundația Florina Manea
E-mail: presedinte@fundatiaflorinamanea.ro
Telefon: 0725 200 601
www.fundatiaflorinamanea.ro

 

Despre Fundația Florina Manea
Fundația Florina Manea este o organizație non-guvernamentală din România, dedicată promovării și protejării drepturilor copiilor, oferindu-le acestora șansa de a visa și de a-și atinge potențialul maxim. Fundația sprijină copiii vulnerabili și familiile lor prin airfare accesului la educație, îngrijire medicală și oportunități de dezvoltare personală. Prin crearea unui mediu sigur și stimulativ, Fundația Florina Manea își propune să devină un far călăuzitor pentru cei care merită un viitor mai bun și mai luminos, fiind recunoscută ca un pilon al susținerii educației și dezvoltării personale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *