Cine suntem

MISIUNE

Promovarea și protejarea drepturilor copiilor, oferindu-le acestora șansa de a visa și de a-și atinge potențialul maxim.

Sprijin și resurse, pentru copiii vulnerabili și familiilor lor, pentru a asigura accesul la educație, îngrijire medicală și oportunități de dezvoltare personală.

Crearea unui mediu sigur și stimulativ în care fiecare copil să se simtă susținut și încurajat să-și urmeze visele.

Să devenim un far călăuzitor pentru cei care merită un viitor mai bun și mai luminos, fiind recunoscuți ca un pilon al susținerii educației și dezvoltării personale.

SCOP ȘI OBIECTIVE

Să contribuim activ la egalitatea de șanse în educație și să sprijinim dezvoltarea armonioasă a copiilor proveniți din medii vulnerabile.

Obiectivele noastre includ:

• Acordarea de burse de școlarizare pentru copiii talentați, dar aflați în situații financiare dificile.
  • Asigurarea accesului la resurse educaționale, inclusiv materiale didactice și suport pentru dezvoltarea personală.
  • Crearea unui mediu sigur și stimulativ pentru învățare, încurajând excelența academică și creativitatea.
  • Dezvoltarea parteneriatelor cu școli și instituții educaționale, pentru a sprijini integrarea copiilor în sistemul de învățământ.

VIZIUNE

Să devenim o forță motrice a schimbării, care luminează drumurile copiilor și tinerilor în căutarea cunoașterii și autodezvoltării, prin crearea unor modele de excelență în educație, astfel încât să inspirăm comunitatea să se implice activ în sprijinirea celor mai vulnerabili membri ai săi.

VALORI

Valorile fundamentale ale fundației includ accesul la educație de calitate, promovarea incluziunii sociale și cultivarea încrederii în propriile capacități. Aceste principii nu sunt doar cuvinte, ci reprezintă angajamentul real al Fundației în fața unei lumi care are nevoie de schimbare și de speranță.

REALIZĂRI

De-a lungul anilor, Fundatia Florina Manea a oferit sute de burse de școlarizare, contribuind la transformarea vieții copiilor defavorizați și oferindu-le șansa de a-și realiza visele. Fiecare bursă acordată reprezintă o investiție într-un viitor mai luminos și mai promițător.

Valorile după care ne ghidăm sunt:

• Egalitate

Credem că fiecare copil merită șansa de a-și dezvolta potențialul, indiferent de circumstanțele financiare ale familiei.

• Educație de calitate

Susținem educația ca un mijloc fundamental de schimbare și progres în viața fiecărui copil.

• Transparență și responsabilitate

Suntem angajați să fim deschiși și transparenți în toate activitățile noastre, asumându-ne responsabilitatea față de beneficiari și donatori.

• Colaborare

Ne străduim să construim parteneriate solide cu comunitatea, școlile și alte organizații, pentru a maximiza impactul întregii noastre activități.

CUM POȚI CONTRIBUI?

Dacă împărtășești viziunea noastră și dorești să susții educația copiilor defavorizați, poți deveni un susținător activ sau donator. Prin contribuția ta, vei deveni parte a schimbării și vei aduce lumină în viețile acestor copii.