Echipa noastră

Manea Florina

PREȘEDINTE

Florina Manea,  Owner & Publisher at Ziarul News, President of the Florina Manea Foundation, Owner ZN PR & EVENTS

Activeaza in mass-media de aproape 20 de ani, ocupand functia de director distributie presa la RODIPET SA, Director publicitate la MANPRES, iar de 4 ani a pasit pe calea antreprenoriatului, infiintand Ziarul News.

Cu o strategie de business focusată pe investiții și dezvoltări sustenabile, de referință, Ziarul News, s-a dovedit a fi în cei 4 ani de activitate, unul dintre principalii jucători în piața de profil. Ziarul News care este cunoscut pentru demersurile sale in ceea ce priveste susținerea neconditionata a tuturor proiectelor derulate de ONG-uri.

De-a lungul celor 4 ani de la infiintare, Ziarul News a publicat peste 1500 de pagini de ziar, in care a mediatizat proiecte educationale, sociale si cazuri umanitare. Acesta este rolul pe care si l-a asumat inca de la inceput si va continua sa faca asta an de an.

Mihai Manea,  Owner & Publisher at Nine O Clock, fondator & CEO  MANPRES

MANPRES fiind lider  de 12 ani in acest segment de piata, putem spune ca acopera orice nevoie a Top Managementului din Romania si nu numai. În prezent, Manpres distribuie peste 500 de titluri tipărite pe piața din România cât și pe piata internațională, și peste 8.000 de publicații digitale din peste 100 de tari, in ziua de aparitie a publicatiei in tara de origine.

Pe 1 aprilie 2023, Mihai Manea, actionarul companiei Manpres, dupa o negociere care a durat 4 ani, finalizeaza achizitia ziarului cotidian diplomatic in limba engleza, Nine O’Clock.

Cu o tradiție de 32 de ani în România, Nine O’Clock este primul și singurul ziar românesc scris în limba engleză. Ziarul Nine O’Clock este distribuit zilinic, de luni pana vineri, abonatilor sai.

MIHAI MANEA

VICEPREȘEDINTE
VICEPREȘEDINTE

Maria MINCU

SECRETAR GENERAL

INFORMATII IN CURS DE ACTUALIZARE

Echipa noastră

FLORINA MANEA
PREȘEDINTE

Florina Manea,  Owner & Publisher Ziarul News, Fondator și Președinte Fundația „Florina Manea pentru DREPTUL DE A VISA”, Owner ZN PR & EVENTS

Activează în mass-media de aproape 20 de ani, ocupând funcția de Director Distribuție Presă la RODIPET SA, Director de Publicitate la MANPRES, iar de 4 ani a pașit pe calea antreprenoriatului, înființând, în 2020, cotidianul național Ziarul News.

Cu o strategie de business focusată pe investiții și dezvoltări sustenabile de referință, Ziarul News, s-a dovedit a fi, în cei 4 ani de activitate, unul dintre principalii jucători în piața de profil. Ziarul News, care este cunoscut pentru demersurile sale în ceea ce privește susținerea necondiționată a tuturor proiectelor derulate de ONG-uri.

Până în acest moment, Ziarul News a publicat peste 1500 de pagini de ziar, aducând în atenția cititorilor săi din întreaga țară proiecte educaționale, sociale și cazuri umanitare. Acesta a fost rolul pe care și l-a asumat, încă de la început, și pe care va continua să îl îndeplinească, an de an.

MIHAI MANEA
VICEPREȘEDINTE

Mihai Manea,  Owner & Publisher Nine O Clock, Fondator & CEO  MANPRES

Cu o prezență dominantă de 12 ani pe acest segment de piață, MANPRES acoperă o gamă completă de nevoi ale Top Managementului din România și din alte țări. În prezent, MANPRES distribuie peste 500 de titluri tipărite pe piața românească și internațională, alături de peste 8.000 de publicații digitale din peste 100 de țări, în ziua de apariție a publicației în țara de origine.

Pe 1 aprilie 2023, după patru ani de negocieri, finalizează achiziția ziarului cotidian diplomatic în limba engleză, Nine O’Clock.

Cu o tradiție de 32 de ani în România, Nine O’Clock este primul și singurul ziar românesc scris în limba engleză. Ziarul Nine O’Clock este distribuit zilnic, de luni până vineri, abonaților săi.

MIHAELA MONEA
CENZOR

Mihaela Monea, Cenzor și expert în contabilitate.

ANDREEA DRĂGAN
DIRECTOR PUBLICITATE - ZIARUL NEWS
EDITOR- NINE O'CLOCK

Lucrează ca Director de Publicitate pentru Ziarul News, din iunie 2022, iar din aprilie 2023 s-a alăturat echipei Ziarului Diplomatic Nine O’Clock, ca Editor.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, în 2023, și este licențiată în științele comunicării.

MARIA MINCU
SECRETAR GENERAL

UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE „CAROL DAVILA” DIN BUCURESTI

CARMEN ȘTEFAN
JURNALIST, SPECIALIST ÎN COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Un om pentru care cuvintele înseamnă adevăr, curaj, vocație, sinceritate, destin!

Absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, cu peste 25 ani de experiență în presă și în domeniul comunicării și relațiilor publice, este un profesionist dedicat și pasionat de arta comunicării, cu o experiență solidă în diverse arii care au definit peisajul comunicării contemporane.

În 1995 a primit, pe scena Teatrului Nottara din București, Premiul Fundației „Iubirea”, pentru debut literar.

În 1999 a publicat un volum de poezie intitulat „Mai femeie decât mama”.

În 2001 a obținut Marele Premiu la „Mamaia Copiilor”, în calitate de textier.

În prezent își pregătește debutul, ca autor de cărți pentru copii.

Actualmente, este implicată în programe culturale și educaționale la Biblioteca Metropolitană București, punând în valoare inovația și creativitatea, în serviciile bibliotecii.