Pe 25 mai 2024, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Bragadiru, Fundația Florina Manea – Dreptul de a Visa (FFM-DV) a participat, în calitate de partener, la festivitatea de premiere a elevilor merituoși din Centrul Județean de Excelență Ilfov. În cadrul evenimentului au fost premiate eforturile și realizările excepționale ale elevilor ilfoveni, în diverse domenii academice.

În cadrul ceremoniei, au fost acordate diplome și premii elevilor merituoși înscriși la Centrul de Excelență Ilfov. Au fost premiați 173 de elevi, pentru rezultate deosebite la discipline precum: chimie, educație vizuală, limba engleză, fizică, geografie, limba și literatura română, matematică.

Pe lângă diplome și premii, au mai fost acordate 3 burse financiare, în valoare de 1200 de lei fiecare, oferite de Mihai Manea, CEO NINE O`CLOCK și MANPRES.

De asemenea, Fundația pentru Educație și Vocație (FEDEVO), prin reprezentantul acesteia, Daria Florescu, a înmânat beneficiarilor cele 10 burse MyWaY, acordate prin Programul de Burse Educaționale DREPTUL DE A VISA, proiect educațional inițiat de Fundația Florina Manea – Dreptul de a Visa.

În cadrul aceluiași eveniment a fost lansat primul număr al Revistei Excelența Ilfoveană, tipărită cu sprijinul financiar al FFM-DV. O parte dintre elevii premiați au contribuit la această revistă, oferindu-le o platformă pentru a-și exprima ideile și realizările.

Un sprijin important pentru desfășurarea acestui eveniment a venit și din partea Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, partener educațional al FFM-DV, care a contribuit semnificativ prin susținerea și coordonarea activităților educaționale din județ. Colaborarea cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov a fost esențială pentru identificarea și recunoașterea meritelor elevilor, asigurându-se astfel că eforturile lor sunt apreciate și încurajate la nivelul întregii comunități.

Evenimentul a subliniat importanța educației și a excelenței academice, în dezvoltarea individuală și socială.

„Felicităm elevii premiați, profesorii coordonatori și părinții acestora pentru sprijinul și dedicarea lor. Fundația Florina Manea – Dreptul de a Visa își reafirmă, astfel, angajamentul de a susține excelența în educație. Mulțumesc Mihai Manea și Dana Vasilescu, Președinte FEDEVO, pentru susținerea acordată”, a declarat Florina Manea, Președinte fondator Fundația Florina Manea – Dreptul de a Visa.

Despre Fundația Florina Manea – Dreptul de a Visa

Fundația Florina Manea – Dreptul de a Visa este o organizație non-profit dedicată promovării educației și sprijinirii tinerilor din comunitățile defavorizate din România. Fondată de către Florina Manea, fundația are ca scop oferirea de burse și resurse educaționale pentru a facilita accesul la educație și dezvoltarea personală a beneficiarilor săi.

Parteneri media: Ziarul News, Future Economy, Nine O’Clock, Economistul, Club Economic, România Durabilă, mediaTRUST, Paginademedia.ro, Convocator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *