Citește mai mult

Suntem o organizație non-profit dedicată promovării și protejării drepturilor copiilor de a visa și de a-și împlini aspirațiile. Inspirată de visul și devotamentul Florinei Manea, o altruistă dedicată copiilor, fundația noastră se angajează să ofere sprijin și oportunități fiecărui copil defavorizat, pentru a-și dezvolta potențialul și a-și atinge și împlini visele.

Misiunea noastră este simplă, dar puternică: să creăm un mediu sigur și stimulativ în care copiii să-și exprime creativitatea, să învețe și să se dezvolte armonios. Ne concentrăm eforturile pe furnizarea de resurse educaționale, programe de mentorat și acces la servicii sociale și medicale, pentru a asigura că fiecare copil are șansa de a-și construi un viitor luminos.

La Fundația „Florina Manea pentru DREPTUL DE A VISA”, credem în parteneriatele puternice și într-o comunitate unită. Lucrăm împreună cu părinți, educatori, voluntari și donatori, pentru a face posibilă schimbarea pozitivă în viața copiilor noștri.

Colaborarea cu Inspectoratul Școlar Ilfov reprezintă un pas semnificativ către consolidarea eforturilor noastre comune de a participa activ la îmbunătățirea sistemului de învățământ și a oferi, fiecărui copil, acces la resurse educaționale de calitate, contribuind la formarea unei societăți în care educația devine un drept fundamental, nu un privilegiu.

Alătură-te și tu acestei călătorii! Fie că vrei să donezi, să fii voluntar sau să afli mai multe despre programele noastre, suntem aici să te ascultăm și să te îndrumăm!

Cu dragoste și dedicare,

Echipa Fundației Florina Manea